Referenties

In de ze woning mochten we een volledige installatie voorzien.  We kozen voor een ventilatiesysteem D van Zehnder, een geothermische warmtepomp met natural cooling, zowel via de vloer als via de plafonds.  Zonnepanelen werden voorzien op het plat dak.  Een prachtige villa met ook santaire toestellen van vnl Vola en een exclusief Japans toilet

nieuwbouwwoning In Bolderberg - werk in uitvoering

Deze woning is nog volop in afwerking. De Viega vloerverwarming werd voorzien na de sanitaire leidingen en de ventilatie. De woning is voorzien van een D-systeem van Zehnder. De warmtepomp Is een Viessmann Viessmann Vitocall 100 met buffervat. Op het dak liggen de Viessmann zonnepanelen all black. Installaties zijn net opgestart.

Meer foto's

PG Zonhoven

In deze renovatie werd vloerverwarming voorzien van Viega welke tevens ook als vloerkoeling zijn werk doet. Een geothermische warmtepomp maakt hier een duurzaam verhaal zeker door de aanvulling van zonnepanelen van Viessmann All Black waarvan de opbrengst optimaal benut wordt via de Alpha ESS batterijen. Een extra aanvulling van luchtlucht warmtepompen van Toshiba zorgt zelfs bij hittegolven voor een aangename temperatuur binnen. Voor ventilatie hebben we gewerkt met Renson. Het kraanwerk is van Vola naast de Quookerkranen in de keuken en bar. Ook werd er een waterstop voorzien zodat het kleinste lek of waterverlies onmiddellijk gedetecteerd wordt. Regenwaterrecuperatie en een waterverzachter kunnen hier ook niet ontbreken.

Meer foto's

Tweewoonst in Tessenderlo

Meer foto's

Woning C & I Te Hasselt

Meer foto's

Woning G te Diepenbeek

Meer foto's

Bedrijfshal Heusden Zolder

B to B. Een productiehal om U tegen te zeggen. Brandveiligheid, ventilatie, verwarmen en koelen het is er allemaal voorzien

Meer foto's

Horecazaak D Hasselt

In deze horeca zaak te Hasselt mochten wij de vloerverwarming van Viega voorzien in combinatie met een condenserende aardgasketel Viessman Vitodens 200 W. Ook de L/L warmtepompen van Toshiba zijn aanwezig. Je kan er dus terecht om je op te warmen in de winter en om je te verfrissen in de zomer. De terrassen zijn ook verwarmd met gasbranders van Soper. Natuurlijk zijn ook de sanitaire voorzieningen aanwezig.

Meer foto's

Woning T & S Hasselt

Werken in uitvoering

Meer foto's

Nieuwbouw C te Zolder

Nieuwbouwvilla te Zolder. De Viessmann grond/water warmtepomp met natural cooling zorgt voor aangename warmte in de winter en verfrissing in de zomer. Dit op een energiezuinige manier door gebruik te maken van hernieuwbare energie uit de grond. Daarnaast een Zehnder Ventilatiesysteem D welk zorgt voor een goede warmterecuperatie en gezonde lucht in de woning. Ook zonnepanelen maken het verhaal heel rendabel

Meer foto's

Nieuwbouw E & P te Heusden

In de stookruimte van de woning van E & P hebben we een zuinige en geoptimaliseerde installatie voorzien van Viessmann. Bestaande uit : een Vitocal 300-G (grond/water warmtepomp) met Vitocell 100-E buffervat en Vitocell 100-V boiler evenals een NC-box voor natural cooling via vloerverwarming. De zonnepanelen volgen nog evenals de monitoring op afstand en via de app.

Meer foto's

Volvo Garage Diest

Volvo Garage Diest. De eerste energieneutrale garage van West-Europa en wereldwijd zelfs de eerste onder Volvo-dealers. Met de grond-water warmtepomp van Viessmann met diepteborigen houden ze de vloer het hele jaar door op een constante temperatuur. Er werd gewerkt met vloerverwarming en klimaatplafonds. Het ventilatiesysteem zorgt voor aangename lucht om in te werken.

Meer foto's

Woning B&C

Meer foto's

Woning M&K

Meer foto's

Woning W&P

Meer foto's

Woning C

Meer foto's

Woning J&N

Meer foto's

Bedrijf C

Meer foto's

Kantoor N

Meer foto's

Woning S&L in opbouw

Meer foto's

Winkel T

Meer foto's
Referenties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x