Pers : Sterck Magazine

AVT – Uw vertrouwen waard! 

15 jaar geleden nam Rob Praets de toenmalige eenmanszaak van zijn schoonvader over en bouwde ze uit tot een familiebedrijf met 6 werknemers en 2 zaakvoerders. De nieuwste technieken toepassen in residentiële, commerciële alsook bedrijfspanden, meedenken met de klant, de architect en andere aannemers is een dagelijkse uitdaging. Installaties worden opgevolgd via een app op kantoor en ook de klanten kunnen indien gewenst via een app hun installatie sturen.

Ons maatwerk
Bij AVT (Algemene Verwarmingstechnieken) kan u terecht voor alles wat met warmte en water te maken heeft: verwarming, koeling, sanitair, zwembadontvochtiging, zonneboilers,…. Wij ondersteunen u vanaf het eerste architectenplan tot en met de complete uitvoering van het project evenals het onderhoud er van. 

In een krachtige combi van service, maatwerk en méédenken staan wij voor u klaar. Dit met inzet van gedegen vakmanschap. AVT staat voor maatwerk. Dat is evident vermits iedere opdracht anders is.

Hoogwaardige technologie
AVT is ook de technologische trendsetter in de HVAC-sector. Wij bieden oplossingen op maat met efficiënte systemen voor alle toepassingsgebieden en energiedragers. Als milieubewuste pionier levert het bedrijf al decennialang bijzonder efficiënte en schone verwarmingssystemen. Met onze energie-efficiënte systemen helpen wij de verwarmingskosten te drukken wat ook vanuit ecologisch oogpunt de juiste keuze is. Traditioneel voelen wij ons verplicht het milieu te ontzien en spaarzaam om te springen met grondstoffen. Daarvoor zet de onderneming dan ook de meest geavanceerde technieken in.

 

Focus op tevreden klanten
Door onze jarenlange ervaring met service-gerichte oplossingen en het beschikken over een professioneel team van monteurs en techniekers, waar ook u op kunt rekenen, hanteren wij één gouden regel: de klant moet een goed gevoel hebben en tevreden zijn. Het spreekt dan ook voor zich dat u aan comfort, efficiëntie en rendement van uw installatie kan winnen door een beroep te doen op ons. Denk maar aan de snelle service bij depannages en herstellingen. Wij zijn er ons ten volle van bewust dat u enkel beroep op ons zal doen als u 100% vertrouwen heeft in onze expertise.
Wel AVT is uw vertrouwen waard! Bovendien staat ons team steeds paraat.

 

Zorg voor de toekomst
We dragen bij AVT niet enkel zorg voor onze klanten van nu, maar ook voor de generaties van morgen. Meer dan een derde van al onze beschikbare energie in het Westen wordt opgebruikt aan de verwarming van gebouwen en de opwarming van water. Hoog tijd dus voor een drastische omwenteling in hoe we omspringen met energie. Het warmteverbruik in onze woningen moet een stuk lager ! Vooral het gebruik van moderne verwarmingstechnologieën helpen ons al een heel eind op weg, zeker in combinatie met hernieuwbare energiebronnen. Op die manier dragen wij bij AVT bij aan een duurzame omgeving, voor nu en in de toekomst.

Pers : Sterck Magazine

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x